Search results

  1. Connor29

    Bridger Bowl was better without cell service

    Get off your phone and ski with the homies Change my mind
  2. Connor29

    Help- Tell me what model Ray Bans these are

    This is the only picture I have of them. Didn’t grab the name of them.
  3. Connor29

    FS: 2019/2020 ARV 106 PRICE DROP

    New in plastic 188cm 475$ o.b.o Ill cover shipping *welcome to my basement apartment* **This thread was edited on Nov 26th 2019 at 12:04:27am **This thread was edited on Nov 29th 2019 at 9:05:23pm
  4. Connor29

    Sold.....

    Like new condition bought it last winter Dont want to sell but I just put new sticks on a plastic card No stains or rips 69.99 obo Can ship from MT YOU PAY SHIPPING **This thread was edited on Oct 11th 2019 at 12:43:24am **This thread was edited on Oct 21st 2019 at 11:18:43pmsold **This...
  5. Connor29

    WTB MARKER DEMO BINDINGS

    Must be in new/good condition Griffons or jesters only venmo/PayPal
  6. Connor29

    Sold.....

    Dope jacket Worn 30ish days over the past 2 winters 9/10 condition no stains/rips still v water proof Interested in a full black jacket to trade or 49.99$obo Shipping from Bozeman MT YOU PAY SHIPPING **This thread was edited on Oct 11th 2019 at 12:35:45am **This thread was edited on Oct...
  7. Connor29

    WTB/WTT: Black XL Jacket Patagonia, Armada, fly low, or others

    Title says it all. Also have two armada jackets I could trade. DM me if you are interested.
  8. Connor29

    WTB BIG FOOT BLADES

    Broke my set, need new ones. V interested in tie dye top sheet
  9. Connor29

    Sold....

    115mm brakes Both toes have two days on them since I warrantied them(black wings) One heal is brand new from warranty One heal has less than half of a season on it Sold the skis they were mounted to so I have no need for them also need to pay some bar tabs 170 OBO Buyer pays shipping Hit...
  10. Connor29

    Sold.....

    155mm brakes 25 days on them 220obo Will ship at buyers expense Text/Call 559 seven 30 69 ninenine **This thread was edited on Feb 18th 2019 at 9:16:41pm **This thread was edited on Feb 18th 2019 at 9:16:49pm
  11. Connor29

    Sold.....

    Got the wrong size New in box never skied 27.5 Can include non-rocker souls Asking 500 OBO Will ship at buyers expense non negotiable Text/Call 55nine seven3 0 69ninenine **This thread was edited on Feb 12th 2019 at 10:21:48pm **This thread was edited on Feb 18th 2019 at 12:52:58pm...
  12. Connor29

    Delete

    Mounted 1.5 times for a 27.5/26.5 +3 from recommended line (27.5 4 back from center, 26.5 5 back from center) Skied two days after last full tune. Only one core shot next to edge that was filled all other are cosmetic scratches filled with base weld. Need to pay rent. $250 OBO Will ship to...
  13. Connor29

    Sold..

    I bought this jacket just about a year ago for the skis season. Worn ten times or less, still has fold lines in it from the original packing. No stains or tares. If you have any questions, want more pictures, or want to come try it on text me at 55nine 7threezero 69ninenine. Cheers, Connor...
  14. Connor29

    Sold.

    25 deep days on them so the bases are mint but the top sheets saw some love. selling without bindings so I don't have a set price in my head yet. Best offer takes them. Mounted once at recommended for a 315 boot soul. If you want any more pictures or have any questions just send me a message on...
  15. Connor29

    Sold..

    -Size large tan powder bowl pants from last year with one season on them. No big holes, no rips. Kick pads do not have any holes just scuffs. Come with armada suspenders that are brand new. BEST OFFER -Size XL dekine WYEAST jacket. Still has fold lines in it. Just not my style. BEST OFFER...
  16. Connor29

    Delete

    Let me know if you have any blades collecting dust in your garage. Ideally looking for big feet but I will settle for much less. Message me on here if you have anything! Thanks for looking, Connor **This thread was edited on May 31st 2018 at 8:25:41pm
  17. Connor29

    FS: New Griffons in box

    -Griffons are new this year and still in the box, white and blue. looking for 170$ I don't have pictures posted yet but I will have some up shortly. Griffons have 100 mil brakes but I have all size brakes for your special needs. Buyer pays shipping or local pickup here in Bozeman MT. Send me a...
  18. Connor29

    Automated Ski Techs

    As I was getting after it with the base weld gun at work today I thought to myself, could repairing any ski damage be 100% automated? Do You think a machine could do an edge replacement? If so, how far out in the future is it?
  19. Connor29

    SMITH GAGE HELMET

    17/18 size small matte black Gage helmet, girlfriend got the wrong size for herself. Bran new in box. 75$obo. local pick up here in bozeman MT or buyer pays shipping. Text 55nine seven30 69ninenine. Thanks for looking, Connor
  20. Connor29

    SOLD BRUHHH

    Just a college kid that has too much gear to use. North Face shell- used for a season and a half, no rips of stains, size XL. 80$ OBO SMITH gage helmet- bran new in box, girl ordered wrong size for her. retails for 90$. size small 75$ OBO Spider co insulated pants- warm, few light stains from...
Back
Top