Search results

  1. sambuswell

    181 ON3P J122s, 115mm STH2s, 169 Nordica Soul Riders

    Hey, have some skis to unload to pay for bike stuff. Buyers pays shipping, or local pickup in VT (Killington to Burlington) 181 ON3P Jeffrey 122s: These are in really good shape. One mount for fks at 290mm. I don't have space for a quiver ski like this in a dorm :( I've decided to keep them...
  2. sambuswell

    Spring Sale: STH 16s, TREW, Flylow, Dalbello, Saga

    I have a bunch of leftover gear to sell. Add for shipping, or pickup in Vermont. Let me know if you have any questions about anything. 184 ON3P Billy Goats: SOLD for $275 These have two mounts, one for pivots at 296 and one for sth2 at 292, both on the line. They are in good shape, the top...
  3. sambuswell

    169 Nordica Soul Riders with Attack 13 Demos, $130

    I've got some more skis to get rid of. Local pickups are preferred in VT (Killington). Buyer pays shipping 188 Moment PB&Js: SOLD 178 HG Electronics: SOLD 179 Volkl Bridge: SOLD 189 Surface One Life: SOLD 169 Nordica Soul Riders: these are in pretty good shape, no condition issues except...
  4. sambuswell

    25.5 Dalbello Krypton Rampage, $60

    All prices are plus actual shipping All skis mounted for a 293mm sole Located in VT, local pickup is encouraged 188 Armada Invictus 99ti: sold 189 Surface One Life: sold 186 Og Bibbys: sold 174 ON3P Steeple 102s: sold 177 Nordica Soul Rider with FKS: sold 180 Armada ARV 106: sold 25.5...
  5. sambuswell

    Bindings, Saga

    I really have too much outerwear, so it is time to slim down my closet. All prices do not include shipping, local pickups in VT are great. I'm 5'8 140lbs and everything fits me well 172 Lib Tech Backwards: sold Salomon z12 demo bindings: 100mm brakes. 50 plus shipping EMS pants: Size...
  6. sambuswell

    Sold.

    I have too many pairs of skis, so it has come time to sell off some of the skis that I don't use enough. Local pickups in VT, Killington especially, would be great. Buyers pays shipping, I would prefer to keep shipping inside the US but I would ship to Canada if the buyer pays. I'm not looking...
  7. sambuswell

    Sold.

    Notes: Prices are plus actual shipping, unless noted otherwise Located in VT, local pickups near Killington are encouraged Reasonable offers entertained Newly added: 194 Surface New Life These new life's are in nice condition, and with a tune they would be great. There are a few...
  8. sambuswell

    WTB: FKS/Pivot Heel Piece

    I need a heel piece, since the bindings I bought are missing one. I have the brakes I need, so I only need the heel tower thing. 14 or 12 din only. Thanks
  9. sambuswell

    WTB soles for full tilt soul shell

    I need one toepiece for a pair of 25.5 full tilt first chair. I understand I can buy them online but I only need one piece so $50 is unnecessary.
  10. sambuswell

    Sold.

    Hello NSers, I have quite a few items that I need to pass on. Buyer pays for shipping from vermont Offers are welcome, but don't waste my time or your own with lowballs Lets get started! 192 Tst, 1.5 mounts for fks at about 315 and 295. Topsheet is Clean, bases have some ptex, and there is a...
  11. sambuswell

    Sold.

    Hello, I have a few pairs of skis to sell. I am located in VT, and I would be happy to meet up near Killington if possible, but I will ship within the US at the buyers cost. 1. K2 Shreditor 102: 240+ship OBO 14/15 model I believe, used but not abused, mounted with griffon demos. I really like...
  12. sambuswell

    WTB: Frame Touring Bindings

    Looking to get a pair of touring bindings: guardians, Dukes, barons, adrenalines, etc. I need a size small to fit a 290mm bsl and 110-115 brakes. PM me if you have anything. Thanks!
  13. sambuswell

    Sold.

    I have a pair of 180cm armada ar5s that are signed by tanner hall. They were donated to an auction after the passing of CR Johnson. The skis have not been used for a while, so I am looking to pass them on. They have white fks 180 bindings that have some paint chipping. The bases have storage wax...
  14. sambuswell

    Sold.

    Buyers pays shipping from VT. 2. Line Assassin 156- I used these skis for about 20 days last season, and they rip up groomers. They are mounted with adjustable Salomon 912 (STH) bindings. The edges have a little bit of rust from sitting around this summer, but there are no cracks. The left side...
  15. sambuswell

    Sold.

    I have some things to sell. Notes: Buyer pays shipping Located in VT, shipping USPS Trades for size M outerwear considered Will cut deals for more than one item First: New with tags poly and vest combo "general" size medium. 81 or 35 for just the vest Thanks for looking! **This thread...
  16. sambuswell

    East Coast Powder Ski

    As oxymoronic as the title sounds, does anyone have any recommendations for a waist width suitable for days with natural snow on the east coast? This is for a ski that is pretty powder specific but that can also be used a few days after a storm. Thanks
  17. sambuswell

    K2 Shreditor 102 vs Salomon Rocker2 100

    Hey NS, I am looking for some advice. I own both of these skis, the k2s are 170cm, and rocker2s are 162cm. I need to decide which ski I should sell. I am 15, 5' 8, 140lbs, and I ski at Killington (ice coast). Both pairs are brand new, so I want to decide which to sell so I can get more money...
  18. sambuswell

    WTB Saga pants size medium

    im looking to buy: monarch 3l, fatigue, anomie, or other pants. I would like a tan color, but the worst I can say is no. I need a size medium only. They can be used, but no major damage. Thanks
  19. sambuswell

    Sold.

    I have a pair of brand new 2016 salomon rocker2 100s they are 162cm long, and are mounted with salomon z12 demo bindings. I can remove the saga sticker if you want. I am asking 350 + shipping, but I am negotiable. SOLD **This thread was edited on Aug 8th 2016 at 5:03:24pm **This thread...
  20. sambuswell

    Sold.

    K2 Extreme: 160cm, 89mm waist. These are mounted with some random salomon bindings. They have topsheet chipping that is purely cosmetic, but the bases and edges are in great shape. I am open to offers, but I was thinking 60 + shipping. Next are a pair of brand new 2016 salomon rocker2 100s...
Back
Top